Kuruculuğu Devretme
Çalışma alanının kuruculuğunu başka bir üyeye devredin; siz yönetici olarak kalırsınız.
Kuruculuğu devretme
Genel ayarlardaki tehlikeli işlemler bölümündedir ve yalnız kurucuya görünür.

Listeden yeni kurucuyu seçer, şifrenizle onaylarsınız. Devirden sonra:
Seçtiğiniz üye Kurucu olur ve tüm yetkileri alır.
Siz Yönetici olarak kalırsınız; çalışma alanını silme ve kuruculuğu devretme dışındaki her şeyi yapmaya devam edersiniz.
Bir çalışma alanının tek kurucusu olur. Devri geri almak yeni kurucunun kararına bağlıdır, bu yüzden onaylamadan önce emin olun.
Roller hakkında ayrıntı için sistem rollerine bakın.
Was this article helpful?

